Turuncu liste destek turlarına devam ediyor

6 Mart Pazar günü yenilenecek olan Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri öncesinde Muhammed Yavaş liderliğinde oluşan Turuncu liste destek turlarına hız kesmeden devam ediyor

Turuncu liste destek turlarına devam ediyor

Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Muhammet Yavaş ilçe protokolüne ve siyasi partilere ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Yavaş, son olarak Büyük Birlik Partisi İlçe Yönetimini ziyaret etti. Yavaş ve ekibini makamında ağırlayan Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeynel Abidin Fidaner, başarı dileklerini iletti. Fidaner yaptığı açıklamada, “İlçemizin önemli sivil toplum kuruluşu olan Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinin 6 Mart 2022 Pazar günü yenilenmesi nedeniyle, bizleri parti binamızda ziyaret eden Başkan adayı, Muhammet Yavaş’a, Sayın Yavaş’ın Başkan adaylığında birleşen Musa Yukarı, Ali Rıza Çolak ve yönetime talip aday arkadaşları ile ilçemizin sorunları ile ilgili sohbetler yapıp, fikir alış verişinde bulunduk. Kendilerine şahsım ve partim arkadaşlarım adına çok teşekkür eder, kendilerine seçimlerde üstün başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

ŞOFÖR ESNAFINI KUCAKLAYACAK BİR LİSTE YAPTIK

Birbirinden değerli isimlerden oluşan bir yönetim kurulu listesi yaptıklarını ifade eden Turuncu Liste’nin başkan adayı Muhammet Yavaş ise;  “Her kesimin temsil edildiği, şoför esnafını kucaklayacak bir liste yapmaya gayret ettik. Bizim listemiz hizmet listesidir. Allah’ın izni, şoför esnafımızın destekleri ile 6 Mart’ta iş başına gelince de tüm şoför esnafımızı kucaklayacağız. Torbalı Şoförler Odası’nı hizmet makamı yapacağız. Tüm şoför esnaflarımızla beraber, birlik ve beraberlik içerisinde odamızı kurumsal bir şekilde yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.