Uyuz Dere Yolu Çok Güzel Oldu

KÖYLERE tam hizmet karari alan ve daha yasa çikmadan Bütünsehir'e hazir oldugunu gösteren Torbali Belediyesi, merkez mahalleleri de unutmuyor. Ilçenin dört bir yaninda süren altyapi ve yol çalismalari ile gündeme gelen Torbali Belediyesi, ilçemize yeni yollar kazandirmaya da devam ediyor. Özbey, Kaplancik ve Torbalili çiftçilerin talebi üzerine Uyuzdere mevkiine asfalt yol yapan Torbali Belediyesi, köylü [&hellip]

Uyuz Dere Yolu Çok Güzel Oldu

KÖYLERE tam hizmet karari alan ve daha yasa çikmadan Bütünsehir’e hazir oldugunu gösteren Torbali Belediyesi, merkez mahalleleri de unutmuyor. Ilçenin dört bir yaninda süren altyapi ve yol çalismalari ile gündeme gelen Torbali Belediyesi, ilçemize yeni yollar kazandirmaya da devam ediyor. Özbey, Kaplancik ve Torbalili çiftçilerin talebi üzerine Uyuzdere mevkiine asfalt yol yapan Torbali Belediyesi, köylü ve çiftçiden büyük takdir topladi. Özbey, Kaplancik ve Torbalili çiftçilerin sikayet ettigi konulardan biri olan Uyuzdere yolu, belediye tarafindan çözüme kavusturuldu. 1 ay gibi kisa bir sürede 5 bin metre yol yapan Belediye, çiftçilerin toz sikayetine son vermis oldu. Daha önce yoldan geçen kamyonlarin çikardigi toz yüzünden, tarladaki ürünlerinin zarar gördügünü söyleyen çiftçiler, yapilan asfalt yoldan oldukça memnun.

YENI YOLLAR

TORBALI Belediyesinin yol çalismalari ilçenin dört bir yanina yayilmis durumda. Bir taraftan sehir içi yollarda bakim ve onarim çalismalari yapilirken, bir taraftan da caddeler parke taslari ile kilim gibi döseniyor. Yaz basinda arazi yollarini onaran belediye ekipleri, köy ve mahallelerde de yol çalismalarina araliksiz devam ediyor. Mevcut yollarda bakim, onarim, asfalt ve yama çalismalari sürerken, bir taraftan da Torbali’ya yeni yollar kazandiriliyor. Sürekli büyüyen ve gelisen ilçede, yeni yol, yeni sokak ve yeni cadde ihtiyaci da bu sekilde giderilmis oluyor.

UYGUR’A TESEKKUR

UYUZDERE yolunun önemli bir ihtiyaci giderdigini belirten Çiftçi Mallari Koruma Dernegi Baskani Çetin Kurt, “Köylü ve çiftçilerimizin Uyuzdere yolundan dolayi sikayetleri vardi. Belediyemiz sagolsun yolu asfaltlayarak büyük bir eksigi gidermis oldu. O bölgedeki çiftçilerimiz de kirmizi örümcek ve tozdan kurtulmus oldular. Köylere ve mahallelere yapilan yatirimlardan son derece memnunuz. Belediye Baskanimiz Ismail Uygur’a tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

SENTURK    ‘TEN “ESIT HIZMET” VURGUSU

“KÖYLERE ve mahallelerimize esit hiz-met ediyoruz” diyen Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Sentürk, “Bütün köy ve mahallelerimizin ihtiyaçlarina yetismek için elimizden gelen gayreti gösteriyo-ruz. Bir taraftan merkezde yol, sicak asfalt ve altyapi çalismalarimiz devam ederken, bir taraftan da köylerimizin ihtiyaçlarini gidermeye çalisiyoruz. Mev-cut yollarda ve caddelerde onarim çalis-malari yapip, ilçemize yeni yollar da ka-zandiriyoruz. Sürekli büyüyen ve gelisen ilçemizde yeni yollara ihtiyacimiz var. Uyuzdere yolu da bunlardan biri. O böl-gedeki çiftçilerimizin talebi üzerine 5 bin metrelik bir yol yaptik. Yol ve asfalt çal-ismalarimiz su an ilçemizin dört bir ya-ninda sürüyor” dedi