Vatan Partisi, Üretim Kurultayı'na hazırlanıyor

Vatan Partisi Torbalı ilçe Başkanlığı 3 Şubat'ta Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirecekleri Üretim Devrimi Kurultayı için, ilçe başkanı Süleyman Öğüt ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Torbalı'da çeşitli temaslarda bulunuyorlar

Vatan Partisi, Üretim Kurultayı'na hazırlanıyor

Vatan Partisi Torbalı ilçe Başkanlığı 3 Şubat’ta Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirecekleri Üretim Devrimi Kurultayı için, ilçe başkanı Süleyman Öğüt ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Torbalı’daki oda başkanlarını, dernekleri, siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret ederek kurultaya davet etti. Vatan Partisi heyeti sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Torbalı Belediye Başkanı, Ziraat Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kefalet Odası, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne ziyarette bulundular.

 BELEDİYE ARAÇ TAHSİS EDECEK

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in kurultaya gelmek isteyen köylerdeki vatandaşlar için araç tahsis etme sözü verdiğini ifade eden Vatan Partisi İlçe Başkanı Süleyman Öğüt, “Ziyaret ettiğimiz oda ve siyasi parti ilçe başkanlarına tek tek teşekkür ediyorum. Hepsi bizleri çok güzel ağırladılar ve destek sözü verdiler. 3 Şubat’taki kurultayımıza bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bu kurultaya sadece Vatan Partisi kurultayı diyerek bakmayalım ve siyasi olarak yaklaşmayalım. Bu kurultayımız, ülkemizin bulunduğu duruma çözüm ve vatandaşlarımızın dertlerini anlatabileceği bir toplantı olarak bakabiliriz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Vatan Partisi Torbalı İlçe Örgütlenme Sorumlusu Armağan Akıskalıoğlu, “Başkanımızın dediği gibi, biz burada siyasetten çok vatandaşlarımızın dertlerinin, sorunlarının, sıkıntıları ve isteklerinin konuşulduğu çözümünün arandığı bir kurultay yapacağız” şeklinde konuştu.

 ULUSAL KANAL’DA CANLI YAYINLANACAK

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, Prof. Dr. Cengiz Çakır, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Özkan Yıldız, Kars – Ardahan- Iğdırlılar Kültür Derneği Başkanı Nurettin Çelik, Küçükbaş Hayvan ve Yetiştiriciliği Başkan Adayı Çağlar Aran gibi kişiler de konuşmacı olarak katılacak ve tüm kurultay Ulusal Kanal’dan canlı yayınlanacak olan kurultaya ilişkin Vatan Partisi Torbalı İlçe Sekreteri Selen Dağıtan ise “Kurultaya, Ulusal Kanal da gelerek canlı yayın yapacak. Yani gelin kurultaya sıkıntılarınızı televizyona söyleyin, hep beraber çözüm arayalım.” dedi.