Yangina müdahale etmekten korkmayin

Yangin söndürme cihazlarinin, olasi yanginlarda ilk müdahale açisindan büyük önem tasidigini kaydeden Riva Barson Yangin Söndürme Cihazlari yetkilisi Semih Taskin, ilk müdahalenin mal ve hayat kaybini önleyecegini söyledi. YAKALADIGI gelisim hizi ile çevre il ve ilçelerdeki yatirimcilarin ilgisini çeken Torbali'da neredeyse her gün yeni bir isletme kapilarini hizmete açiyor. Riva Barson Yangin Söndürme Cihazlari da [&hellip]

Yangina müdahale etmekten korkmayin

Yangin söndürme cihazlarinin, olasi yanginlarda ilk müdahale açisindan büyük önem tasidigini kaydeden Riva Barson Yangin Söndürme Cihazlari yetkilisi Semih Taskin, ilk müdahalenin mal ve hayat kaybini önleyecegini söyledi.

YAKALADIGI gelisim hizi ile çevre il ve ilçelerdeki yatirimcilarin ilgisini çeken Torbali’da neredeyse her gün yeni bir isletme kapilarini hizmete açiyor. Riva Barson Yangin Söndürme Cihazlari da bunlardan biri. Bandirma’da temizlik sirketi bulunan girisimciler, Torbali’daki bu gelisime kayitsiz kalamadi ve bölgeye yatirim gerçeklestirdi. Basarili girisimciler, yangin söndürme cihazlarindan is güvenlik levhalarina kadar birçok ürün bulunuyor. Torbali’daki önemli bir eksikligi giderdiklerini kaydeden Murat Ok: “Torbali son yillarda büyük bir gelisim kaydeden ilçelerin basinda geliyor. Yangin söndürme cihazlari artik her yerde büyük bir ihtiyaç. Bu yatirimla bu ihtiyaci giderdik. Yangin tüpü, olasi bir yanginda ilk müdahaleyi sagladigi gibi can ve mal kayiplarini da en aza indiriyor. Bu nedenle yangin tüpü deyip geçmeyelim” dedi.

 CIHAZLARINIZIN BAKIMINI YAPTIRIN

Tepeköy Mahallesi Ismet Pasa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Riva Barson Yangin Söndürme Cihazlari, yangin tüpünün yani sira, montajlama sistemleri, yangin battaniyeleri, yönlendirme ve is güvenlik levhalarinin satisini gerçeklestiriyor. Isletmede yangin egitim sertifikasi da verilirken, yangin söndürme cihazlarinin bakimlarini da yapiyor. Ana faaliyet alanlarinin aktif ve pasif yangin söndürme sistemleri oldugunu dile getiren Murat Ok, cihazlarin bakim ve onarimi teknolojik yenilikleri yakindan takip eden teknik elemanlarca gerçeklestirildigini söyledi. Yillardir tüketiciye saglikli ve güvenilir ürünler sunmayi ilke edindiklerini söyleyen Ok, sektördeki kalite çitasini daha da yukari tasimak istediklerini kaydetti. Firma, yangin söndürme cihazlarinin yani sira güvenlik sistemleri ve temizlik hizmetleri de sunuyor.

 ‘CIHAZLAR YETERI KADAR KULLANILMIYOR’

Açilis dolayisi ile kampanya baslatilirken, 6 kilogramlik tozlu yangin söndürme cihazinin fiyati, yeni ve komple 60 TL+KDV olarak belirlendi. Firat Bakirci, Semih Taskin ve Murat Ok ortakligindaki girme, 20 senelik yangin söndürme cihazlari konusundaki tecrübesini, Torbali piyasasina sürecek. Yangin söndürme cihazlarinda bakimin 6 ayda bir gerçeklestirilmesi gerektigini ifade eden Firat Bakirci: “Yangin söndürme cihazlari konusunda genis bir hizmet agina sahibiz. Cihaz satisi ve bakiminin yani sira, firmalardaki eksiklikler ve yangin tatbikati organizasyonunu da gerçeklestiriyoruz. Yaptigimiz arastirmalarda, is yerleri, kurum ve apartmanlarda yangin söndürme cihazi kullaniminin yetersiz oldugunu tespit ettik. Disaridan gelen yangin söndürme cihazi satan isletmeler, yillarca buradaki esnafa bos tüp satti. Firma olarak bunun önüne geçecegiz” seklinde konustu.GÖKHAN YALKALK