Zafere kilitlendik

CHP Ilçe Baskan Yardimcisi iken istifa eden Sedat Kaya, suskunlugunu bozdu. Dr. Ibrahim Öz'ün yaninda seçim saha çalismalarini sürdüren Kaya, 'Hedefimiz, mutlak zafer' dedi   Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ederek DSP'de Doktor Ibrahim Öz'ün yaninda yer alan CHP'nin eski Ilçe Baskani Sedat Kaya, su siralar hummali bir seçim kampanyasi yürütüyor. Öz'ün ekibinde yer alan [&hellip]

Zafere kilitlendik

CHP Ilçe Baskan Yardimcisi iken istifa eden Sedat Kaya, suskunlugunu bozdu. Dr. Ibrahim Öz’ün yaninda seçim saha çalismalarini sürdüren Kaya, “Hedefimiz, mutlak zafer” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ederek DSP’de Doktor Ibrahim Öz’ün yaninda yer alan CHP’nin eski Ilçe Baskani Sedat Kaya, su siralar hummali bir seçim kampanyasi yürütüyor. Öz’ün ekibinde yer alan ve seçimlerden ekibiyle birlikte zaferle çikmayi hedefleyen Kaya, istifasiyla ilgili olarak bugüne kadar sürdürdügü suskunlugunu gazetemize konusarak bozdu. Eski partisini sert dille elestiren Kaya, 8 yildir mücadele ettigi CHP’de, mevcut Belediye Baskani Ismail Uygur’un sözünün hâkim oldugunu söyledi. Kaya, Dr. Ibrahim Öz’ün haksizliga ugramasindan dolayi partisinden istifa ettigini ve bunu içine sindiremedigini söyledi.

SUSKUNLUGUNU BOZDU

CHP’nin oldukça önemli isimlerinden birisi olan Sedat Kaya, uzun zamandir da ilçede müteahhitlik yapiyor. CHP’de birçok görevde bulunan ve en son Ilçe Baskanligi görevini sürdüren Kaya, Ufuk Yörük’ün aday gösterilmesine kizip partiden istifa eden isimler arasinda yer aldi. Ibrahim Öz ile birlikte DPS saflarinda mücadele veren Kaya simdiye kadar suskunlugunu korumustu. 5 yildir CHP Ilçe Baskan Yardimcisi olarak görev yaptigini belirten Kaya, istifasinin amacini söyle açikladi: “Biz Doktor Ibrahim Öz’ün saflarinda yer aldik ve onu destekledik. Maalesef Sayin Öz, CHP Genel Merkezi’nde MYK’dan 16 oya karsi 2 ret oyu ile aday gösterildi. Ama haksizlik yaptilar ve adayligini bozdular. Sayin Öz, CHP’ye yüzde yüz seçim kazandiracak bir isimdi. Yarin bunlar bu seçimi kaybettiginde bedelini kim ödeyecek? Partimden istifa etmek zor oldu ama bu haksizligi içime sindirmek söz konusu degil” dedi.

CHP YOK UYGURCULUK VAR

Torbali’da CHP’nin olmadigini, “Ismail Uygurculugun” olduguna dikkat çeken Kaya: “Ben o partinin içindeydim ve sunu söyleyeyim; ilçede CHP diye bir parti yok, ‘Ismail Uygurculuk’ var. Bugüne kadar susmamin nedeniyse seçimleri bekliyordum. Geçen dönemde Sayin Öz’e bir haksizlik yapildi. Bu dönemde yeni bir CHP insa ederiz diye düsündüm. Maalesef yapamadik. Diktatörlük var. Parti Merkezi’ne de sikâyet ettik ama olmadi” dedi. Kendisiyle beraber birçok insanin istifa etmesini de degerlendiren Kaya: “Istifa edenlerin büyük çogunlugu benimle ayni düsüncedeler. Bu hareketler bu istifalar CHP’ye büyük bir zarar verecektir. Ibrahim Öz’ün arkasi çok güçlü; her seyden önce halk arkasinda ve herkes çok seviyor. Ibrahim Öz rüzgâriyla bu seçimi yüzde yüz kazanacagiz” dedi.

HERKESI KUCAKLIYORUZ

Her yerde Doktor Ibrahim Öz için büyük bir ilginin oldugunu belirten Sedat Kaya, “Öncelikle sunu belirtmek istiyorum, son günlerde Sayin Öz adina sahte hesaplar açilarak kara propaganda çalismalari yapiliyor. Sahte hesaplarla insanlari etnik kökeni, dili ve milliyeti üzerinden söylemler yaziyorlar. Bunlar bosuna çirpinmalardir. Herkes Sayin Öz’ün nasil bir insan oldugunu biliyor. Onun dogu-bati ayrimi yapmadan, her insana kucak açtigini biliyor. Bu ucuz oyunlara kimse inanmaz. Her bölgede sevgi seliyle karsilaniyoruz. Her yerde ilgi had safhada. Insallah sandikta halk bunun cevabini verecek” dedi.